Start your own Off Road Journey.
Vrijdag 31 mei om 10:00 uur
Zoom room

Voel je aan alles dat er meer in zit? Wil je voluit gaan shinen met je zielsmissie? Wil je groter, maar ontbreekt de inspiratie? Wil je oneindig toegang krijgen tot je eigen bron van creatie en inspiratie? Zodat jij vanuit jouw authentieke zelf grootse impact kunt gaan maken.

Ik nodig jou met alle liede uit om een stukje mee te liften tijdens mijn Off Road Journey. Ontdek jouw koers, vul je rugzak met de juist bagage en zet de eerste stappen. Ik beloof je, dit is een magische reis waar je precies krijgt wat je nodig hebt. 

Get your free ticket to ride. 

[EXPERIMENT PART II] Do not follow the leader
Start maandag 17 juni om 10:00 uur
Zoom room

Wil jij jouw ruis op de lijs verwijderen? Wil je intunen op je gevoel en toegang krijgen tot de oneindige bron van creatie en inspiratie? Wil jij helderheid ervaren? 

Join!

Tijdens dit super waardevolle experiment nodig ik ambitieuze mannen/vrouwen uit om mee te doen. Ik ga mezelf 4 dagen lang de ruimte geven om toegang te krijgen tot de oneindige bron van creativiteit & inspiratie. Dit zorgt ik de meeste gevallen voor de meest bijzondere ideeën, inzichten en inspiratie. Doe jij mee? We starten op maandag 17 juni met een masterclass inclusief visualisatie en interactie en we sluiten het experiment gezamenlijk af op vrijdag 21 juni zodat we inzichten, ideeën en inspiratie kunnen delen om vanuit daar ook daadwerkelijk stappen te kunnen zetten.

“Bízar was het 😅 eerst heel veel weerstand maar toen ik daar doorheen was werd het crazy!”

Anouk Barendregt

www.verlichtjelevenspad.nl

“Ik wilde je nog laten weten hoe fijn ik het experiment heb ervaren. Net als bij enkele andere kwam het bij mij ook op het juiste moment. Bedankt dat je mij de betekenis van commitment opnieuw heb laten ontdekken… Ik ga terug naar mezelf, terug naar mijn basis en ga de uitdaging voor mezelf aan om door te pakken… To be continued.”

Sharon

www.shivascoaching4you.nl

“OHHH wat was dit genieten. Heerlijk rustig. Op sommige momenten zo bewust geworden wat voor een reflex het eigenlijk is om gewoon ’eventjes’ je telefoon te pakken. Eigenlijk neemt dat ruimte in in je hoofd en die was nu weg, wat ik HEERLIJK vond . Onwijs veel rust en ruimte in mijn hoofd merkte ik, heerlijk geen ruis en ik ben allerlei dingen gaan doen die ik hiervoor telkens eigenlijk uitstelde. Ik schiet vaak nog in het bedenken met mijn hoofd wanneer ik ‘aan het werk’ ga. Dit lukte nu stukken beter en ik merkte veel meer helderheid in mijn inzichten. Ik heb veel boeken gelezen en ontzettend veel inspiratie gekregen voor mijn vision en aanbod. Deze nieuwe maan wilde ik mijn verlangens en vision neerzetten en dit kwam dus precies op tijd, wat ook weer fijn was ^^. Super waardevol en ik ga dit bewust vaker doen!! Blij en dankbaar dat ik heb meegedaan en bedankt dat je dit deelde . “

Kevin

www.kevinsflow.nl