Herken jij onderstaande?

Je bent onderneemster en je hebt een prachtige missie. Maar je hebt het gevoel dat je op dit moment stilstaat met je bedrijf. Je hebt behoefte aan vernieuwde inspiratie. Je voelt je soms overspoeld door alle tips/tricks die je op internet tegenkomst. Je hebt het gevoel dat de energie niet geheel stroomt in je business, waardoor je op dit moment moet duwen en trekken om iets voor elkaar te krijgen. Je bent op dit moment een beetje zoekende en je loopt vast als het aankomt op “hoe”.

Je hebt behoefte om weer volledig te connecten met wie je bent. Je wilt opladen en vernieuwde inspiratie opdoen. Je wilt de energie weer voelen en deze volledig doorvoeren in je business. Zodat jij weer volledig mee kunt varen op de stroming.

Herkenbaar? 

Dan wil ik jou echt met alle liefde uitnodigen om mee te doen aan de gratis mini business retreat. Een prachtig cadeau aan jezelf! Tijdens deze mini business retreat draait het volledig om jou en je business. Jij plugt letterlijk uit om zo volledig in te kunnen pluggen op jezelf. Terug naar je basis, zodat je vanuit daar weer verder kunt bouwen. 

 Praktisch 

We starten op maandagavond met een gezamelijke bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst deel ik geen ellenlange verhalen, maar super waardevolle inzichten en kennis wat jij geheel kunt toepassen tijdens het retreat voor optimaal resultaat. Op donderdagavond sluiten we gezamelijk af tijdens een online kampvuurbijeenkomst.

Kampvuur?  

Yes, een online kampvuur waar iedereen (indien gewenst) live aanwezig is. Vuur heeft een bijzonder effect op ons als mens en werkt transformerend. Vuur zorgt voor verandering, lef en doorzettingsvermogen.  

Wat kan je verwachten tijdens het retreat?

– Helderheid
– Connectie
– Rust en ruimte
– Liefde en passie
– Inspiratie en creatie
– Vernieuwde energie

 

De meest mooie inzichten liggen verborgen in de stilte van onszelf.

Ben jij erbij?

[GRATIS] Mini Business Retreat

17 juni t/m 20 juni 2019

Dit is wat andere zeggen over het retreat.

“Bízar was het 😅 eerst heel veel weerstand maar toen ik daar doorheen was werd het crazy!” Anouk Barendregt

www.verlichtjelevenspad.nl

“Ik wilde je nog laten weten hoe fijn ik het experiment heb ervaren. Net als bij enkele andere kwam het bij mij ook op het juiste moment. Bedankt dat je mij de betekenis van commitment opnieuw heb laten ontdekken… Ik ga terug naar mezelf, terug naar mijn basis en ga de uitdaging voor mezelf aan om door te pakken… To be continued.” Sharon

www.shivascoaching4you.nl

“OHHH wat was dit genieten. Heerlijk rustig. Op sommige momenten zo bewust geworden wat voor een reflex het eigenlijk is om gewoon ’eventjes’ je telefoon te pakken. Eigenlijk neemt dat ruimte in in je hoofd en die was nu weg, wat ik HEERLIJK vond . Onwijs veel rust en ruimte in mijn hoofd merkte ik, heerlijk geen ruis en ik ben allerlei dingen gaan doen die ik hiervoor telkens eigenlijk uitstelde. Ik schiet vaak nog in het bedenken met mijn hoofd wanneer ik ‘aan het werk’ ga. Dit lukte nu stukken beter en ik merkte veel meer helderheid in mijn inzichten. Ik heb veel boeken gelezen en ontzettend veel inspiratie gekregen voor mijn vision en aanbod. Deze nieuwe maan wilde ik mijn verlangens en vision neerzetten en dit kwam dus precies op tijd, wat ook weer fijn was ^^. Super waardevol en ik ga dit bewust vaker doen!! Blij en dankbaar dat ik heb meegedaan en bedankt dat je dit deelde . “ Kevin

www.kevinsflow.nl