Oh men, soms zijn er van die momenten. Vanochtend werd mij heel duidelijk dat het deze week de bedoeling is dat ik écht het stuur loslaat. Dus hop, de intentie voor deze week is heel duidelijk en staat. En direct kwam mijn mind in de opstand, want hé dat kan echt niet hoor. Een diepgewortelde blokkade kwam direct weer omhoog. Maar al snel voelde ik de behoefte om vanuit inspiratie een episode op te nemen, dus hop telefoon aan en praten maar. En geloof me, de meest mooie episodes ontstaan op dat soort momenten.

In deze episode deel ik waarom ondernemen soms ook gewoon doodeng is. Ook al lijkt het op Social Media allemaal super easy, soms.. Ik deel graag oprecht mijn verhaal en ik weet zeker dat vele van jullie je daar in zullen herkennen.

Enjoy!

Test

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!