Vanuit inspired action nam ik deze interessante episode voor jou op. A.s. vrijdag 31 mei lanceer ik een nieuw concept. In deze episode deel ik wat hier aan vooraf ging.

Ik had “bedacht” om webinars te gaan geven, om zo mijn programma te verkopen. Maar iets klopte er niet en het lukte me gewoonweg niet om met de juiste energie een tekst te schrijven. Ik besloot na lang duwen en trekken in te checken op mijn lichaam en daar werd mij een hoop duidelijk. Niet alleen duidelijk… ik kreeg ook zo’n tof en waardevol idee. Dit is precies waarom ik mijn Off Road Journey ben begonnen. En ja, dit vind ik onwijs spannend. Maar na het kijken van de documentaire van Brene Brown laat ik me niet meer leiden door angst. This is my dream!

Ready to join?

Link naar de lancering van mijn programma.
Documentaire Brene Brown

 

Test

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!