De Verbinding

Geef jouw bedrijf vleugels.

Vlieg jij met mij mee? Over land en over zee?

Ondernemen en leven vanuit lef, plezier, ontspanning en vertrouwen. Het is een verlangen wat aan je trekt. Het meer en meer kunnen volgen van je business instinct, het wijst je de weg. Samen gaan we sneller. Je hoeft het niet alleen te doen. Gelijkgestemde ontmoeten elkaar. Het is er allemaal al, stuk voor stuk rijken de cadeautjes zich aan. De boodschappen komen naar je toe, leuker, sneller en mooier. Je mag ze gaan ontvangen. Je hebt het goud in handen. Ga het maar ervaren. You know why:)

High in the sky.

Je hebt een prachtig bedrijf. Een verhaal te vertellen. Hard werken kan je, maar ergens zit daar een diep verlangen. Een verlangen naar meer. Groei op alle gebieden van je leven & business. De bestaande wegen passen niet bij jou. Je bent eigenzinnig en innovatief. Voorbij aan de kudde. 100% jezelf zijn, dat is waar de wereld op wacht!

Het verlangen trekt aan je. Een sterk gevoel van binnen blijft opspelen. Klaar om nieuwe, prachtige, wegen te ontdekken. De boodschappen rijken zich aan.  Nieuwe deuren zullen zich openen, volledig vanuit De Verbinding. Voor jezelf, de mensen om je heen en voor je klanten. Groei binnen alle facetten in je leven en je bedrijf. Vanuit rust en ontspanning leven en ondernemen. Ik wijs je de weg. Van wens naar werkelijkheid, het is makkelijker dan je denkt;) 

Ga je mee De Verbinding in? 

Jij bent van nature een eigenzinnige, snelle, enthousiaste en spontane vrouw. Je bent klaar om te springen, los te komen van standaard. Je hebt een (groeiende) business en grootse (wereldwijde) dromen. Je wilt de verrijking in, voor jezelf en de mensen om je heen. 

De Verbinding biedt: 

 • Helderheid in je business & je leven, het komt sneller dan je denkt.
 • Een afgestemd plan van aanpak + actieplan
 • Focus voor het versnellen van je groei en daarbij je inkomstenstroom
 • Het versterken van je (business) instinct,  het wijst je de weg.
 • (Wereld) wijde groei, you know why;)
 • Meer plezier, ontspanning en vertrouwen.
 • Vernieuwde ideeën en inspiratie. Het is aanstekelijk;)
 • Het toepassen van de wet van aantrekking, het is een cadeautje.
 • Het uitrollen van jouw personality, volledig in lijn met je business
 • Tools voor een prachtige en oprechte verbinding met je (potentiële) klanten. Ze willen bij je zijn. 
 • Meer leven en ondernemen van binnen naar buiten

Ben jij erbij?

Hét programma voor échte showmakers.

#De Verbinding

Laat je de komende zeven maanden verassen in dit fantastische programma. Nieuwe wegen zullen zich aandragen. Kansen en mogelijkheden komen op je pad. Laat je onderdompelen met energie, inspiratie en ideeën. Geef richting aan je leven & je business.

Stap in De Verbinding met jezelf, de mensen om je heen en je klanten. Ga voorbij aan de kudde, ga voor zuiverheid en oprechtheid. Het is méér dan een cadeau aan jezelf.

Ready to have some fun?;)

Zeven gouden dagen

Tijdens de live dagen komen we als groep gezamenlijk samen op een prachtige plek. Elke live dag komen er andere onderwerpen aan bod. We werken grotendeels gezamenlijk áán ons bedrijf.

Een dag vol met verassingen. 

Verbinding 2.0

Elke maand vind er online (op een vast moment) een groepscall plaats. Standaard + nieuwe onderwerpen komen aan bod. De Verbinding staat centraal. Hoe sneller, hoe leuker;) 

#Surprise

Plezier is voor mij noodzakelijk. Het rijkt mogelijkheden en kansen aan. Het versnelt de groei en het is goed voor ons als mens. We sluiten het programma dan ook in stijl af;) Can’t tell you more. 

Meet & Celebrate

Een gezamenlijke (online) plek voor het stellen van vragen. Het delen van ideeën en inspiratie.

1x in de week is er een gezamenlijke start-up meeting. Samen in de volgende versnelling;)

Op de vrijdag vieren we successen en delen we onze groei. Let’s celebrate.

De rest volgt later. 

Zij gingen jou voor…

Anouk Barendrecht

Ik ben súper dankbaar dat ik de kans heb gekregen om in jouw waardevolle programma te stappen. Ik ben zo blij met de voortstuwende kracht van dit programma. De enorme zelfvertrouwen boost die ik heb gekregen en is ongekend. Het programma zorgt ervoor dat ik DOORPAK en niet blijf hangen in het maken van plannen en ideeën. Precies wat ik nodig had. Geen tijd om ego er tussen te laten komen, DOORGAAN! De technische ondersteuning die we daarbij krijgen is ook méga waardevol. Dat zorgt er ook voor dat we niet te lang blijven hangen in het ‘hoe dan’, maar daadwerkelijk door kunnen pakken. Die combinatie maakt het programma nóg krachtiger. Ik zie jou echt als de verbindende factor. De verbinding tussen ons als personen, de verbinding tussen ons en onze innerlijke krachten. De verbinding tussen ons en onze hogere zelf. Jij ziet en voelt waar onze ware krachten liggen en door ons daar op een liefdevolle manier mee in contact te brengen kunnen wij ze ook steeds beter gaan zien en voelen. Ik ben je intens dankbaar voor alles wat je voor me doet en voor me betekent. Dankjewel ♡

Marjon vd Wetering

What can I say? Toen ik de map kreeg en de eerste start-up samen had gedaan dacht ik: ik heb m’n investering qua waarde er nu al uit. Dus alles wat erna is gekomen en nog gaat komen zijn allemaal cadeaus! Je tikt met jouw kristalheldere gift liefdevol de stukken aan waar ik aan mag werken. Je trekt me buiten m’n comfortzone maar pusht niet (want je voelt waarschijnlijk haarfijn aan dat dat bij mij niet werkt ;-)). Je remt me eerder af, op een goede manier. Want die rust, ontspanning en vertrouwen, dat is zijn de grootste lessen die ik mag integreren. Je begeleidt mij hierbij. Door je heldere blik op mijn energie en de bijsturing die je dan doorgeeft door middel van boodschappen. Je helpt me de wereld buiten mijn comfortzone te ontdekken. Soms neem je me bij de hand, soms raak je een gebied waar ik even op mag broeden en dat daarna vanzelf tot uitwerking komt. Ik zeg het al vanaf het begin: onze samenwerking is subliem, een perfecte match. En zo voel ik dat nog steeds!
Je geeft me de ruimte, de vrijheid om mijn eigen ding te doen. Je helpt me die ruimte te zien en te gaan staan op MIJN plek. Iris, ik ben je zo ontzettend dankbaar, dat is niet uit te drukken in woorden. Je praktische aanpak ondersteunt mij enorm. Het voelt als een warme hand in de rug. Vooral ook de technische ondersteuning vind ik een supergroot onderscheidend voordeel van jou, Iris. Niks is te gek om te vragen: je weet altijd het antwoord. Dankjewel <3″

Leoni Goudkuil

Al in de eerste sessie gaf Iris mij veel vertrouwen en rust waardoor er snel nieuwe deuren open gingen. Iris hielp mij bij het creëeren van een duidelijk doel en stelt keer op keer de juiste vragen. Ook hielp ze mij bij het oplossen van blokkades. Mijn bedrijf loopt nu als een trein. Ook kan ik steeds beter met mijn tijd omgaan, door de tips die zij mij gaf. Als je kiest voor Iris krijg je echt een hele fijne coach die heel dedicated met je aan de slag gaat. Ze maakt alle tijd en ruimte voor je vrij tijdens de sessie, maar ook naast de sessie’s staat ze altijd voor je klaar. Ze geeft je veel vertrouwen en kan onwijs goed inschatten wat je nodig hebt. Zelfs als je dat zelf nog niet helemaal weet;). Ik ben erg blij met alles wat ik van Iris geleerd heb en ik ga vol vertrouwen de toekomst in. Dank je wel!

Yvon van Bergen

Ik werk al enige tijd samen met Iris. Ik ben super blij dat ik met Iris mag samenwerken en dat zij de juiste technische ondersteuning aan mij geeft. Iris is super betrouwbaar, eerlijk en staat altijd voor mij klaar.  Daarnaast is zij praktisch, structureel en maakt mooie planningen. Kortom, Iris is echt voor mij de rots in mijn branding.

Sophie Dittmar

Iris is een hele krachtige vrouw die heel goed kan doorpakken op de bestaande pijnpunten. Zij brengt snel clarity in de chaos die soms kan ontstaan in ons hoofd. Dit brengt overzicht en helderheid met zich mee, zodat duidelijk wordt welke stappen er gezet mogen worden. Zodat je echt weer met plezier kunt gaan ondernemen en zichtbare resultaten gaat behalen. 

Exclusief aanbod

De Verbinding start feestelijk in februari 2020.
Laat je 7 maanden lang verassen en vlieg naar ongekende hoogtes. Kies voor jouw nieuwe weg. 

Aanmelden vòòr 1 januari: 

 • Feestelijke opstarters in januari 2020. Ze wijzen je de weg;)

Instromen na februari is mogelijk op aanvraag.

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we sneller!

Dé gouden combinatie

Het programma bevat een unieke samenstelling waarin diverse onderdelen samenkomen. Persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsgroei, liefdesgebied, toekomst, praktische vertaling en technische ondersteuning dit alles voor een optimale groei.

Van  wens naar  werkelijk. 

Iris

Iris staat voor de verbinding. Precies zo zie ik mezelf ook. Als verbindende factor met jezelf, je (business) instinct, de mensen om je heen en natuurlijk met je klanten.

Na mijn studie ging ik aan de slag als Personal Assistant. Een prachtige job waarin ik de gouden schakel tussen klant en bedrijf mocht zijn. Toch besloot ik om het roer om te gooien en mijn gevoel te volgen. 

Ik besloot om mijn krachten te bundelen en mijn bedrijf werd een succes. Ik combineer mijn verbindende factor, mijn expertise op het gebied van Persoonlijke ondersteuning, mijn zuivere instinct, en mijn technische kennis met elkaar. Dé gouden combinatie. 

 Ga jij mee? Over land en over zee?